keskiviikko 31. heinäkuuta 2013

Taiteen päivä

Tänään on ollut vuorossa San Marcon valloitusyritys, yritykseksi se 
jäi. Aivan valtavasti on nähtävää, tulee nopeasti ähky kaikesta upeasta. Helle lisää haastetta. Olen muuten kohta ihan blondi, aurinko ei täällä hiuksia helli.. Saa nähdä jaksanko odottaa Milanoon asti kampaajaa? 

Tämä päivä on omistettu taiteelle ja vähän myös hyväntekeväisyyydelle. Olen antanut kirkoissa käydessäni muutamia euroja kunnotustöihin, tänään ensimmäisen kerran annoin vanhalle miehelle kympin. Oli kovin mielissään ja tunsin tekemäni jotakin hyvää. Olin juuri ostanut todelliset bling-blingsandaalit ja jotenkin riipaisi sydäntä miehen nähdessäni. Minä ostan tuosta vaan kengät ihan vaan huvikseni ja toinen, selvästi italialainen, joutuu kerjäämään omassa maassaan. Ei reilua... Eipä tuo kymppi varmaan perimmäistä ongelmaa poista, puhdasta omaatuntoa siinä taisin ostaa itselleni...

En ole mikään shoppaaja  ja sen vuoksi aikaa täytyy käyttää johonkin muuhun. Painelin siis San Marcon aukiolle ja samantien tosi nopeasti sieltä pois. Paikkahan oli varsinainen turistirysä! Järkyttävät jonot Basilica di San Marcoon sekä Palazzo Ducaleen. Ei minun juttuni ollenkaan... Suuntaisin hiljaisimmille kujille ja kävin taidenäyttelyssä nimeltään Glasstress-White Light/White Heat. Kyseessä Collateral Event on the 55th International Art Exhibition La Biennale di Venezia. Pääsen samalla lipulla myös Muranon taidenäyttelyyn jokin toinen päivä. Ei mikään ihan vaatimaton näyttelytila, paikkana upea Palazzo Cavalli Franchetti. Kaikki taide oli tosiaankin tehty lasista, valitettavasti kuvia ei täälläkään saanut ottaa. Muutaman nappasin  ennenkuin huomasin kamerakiellon..

Samalla reissulla varasin täksi illaksi lipun San Vidalin kirkkokonserttiin, ilta on omistettu Vivaldille, hänhän syntyi 1600-luvulla juuri Venetsiassa. Mielenkiintoinen ilta tiedossa..San Marcon ahneet ja kesyt  pulut, käyty siis paikalla todistetustiTässä näyttelyn hauskin taideteos, ilmapallot ovat tietty lasia.


Illan konsertti, tuleeko joku kaveriksi?


Tässä piti kuvata ihania kukkia, vaan tulipa kuvaan mukaan italialaista katumuotia...
Lopuksi uudet bling-blingsandaalit. Täällä on kaikilla sandaalit, hei, siis ihan kaikilla. Myös minulla:)


4 kommenttia:

 1. Hep, mä tuun kaveriksi konserttiin tällä sekunnilla! :) . Kuvat ovat upeita, ihan kuin olisin itse siellä mukana. Blingit ovat myös hienot :)
  -Pat

  VastaaPoista
 2. Et kerinnyt pahus sentään konserttiin, oli meinaan kyllä niin upeaa kuultavaa. Milloin vaan uudestaan...Huomenna tennaripäivä, uudet blingit hankaavat, samoin korkkarit. Kaikesta hifistelystä saa aina maksaa...

  VastaaPoista
 3. Pahus kun pääsin vasta tänään lukemaan blogiasia, muuten olisin tietenkin tullut konserttiin! Lomaakin olisi vielä ollut :)
  Sulla on siellä selvästikin ihanaa!!!!!!!!
  - Anita -

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ensi kerralla sitten:) kivaa on ollut, vaikka yksin olenkin.

   Poista