lauantai 7. syyskuuta 2013

Back to basicTaas ollaan Riminillä ja rantakelit jatkuvat. Suomessakin on vielä ihanan kesäistä, tosi kiva. Räntää saadaan kuitenkin kokea ihan tarpeeksi. Täällä ei syksyn merkkejä vielä suomalaisen näkökulmasta liiemmin näy. Illat ja yöt ovat lämpöistä eikä ilman ilmastointia nukkumisesta tulisi mitään. Viikolla on italialaisia täällä aikaisempaa vähemmän, mutta nyt viikonloppuna on täysi miehitys joka paikassa. 

Tapasin eilen suomalaisen naisen, joka on asunut täällä jo 13 vuotta. Tuttu tarina, tuli tänne lomalle, rakastui, meni naimisiin ja muutti tänne. Viihtyy hyvin, lapset 5v ja 1 v. Työskentelee osteriassa, missä söin eilen tosi maukkaan pastan. Tämän suomalaisen pikkusiskokin muutti tänne ja työskentelee irkkupubissa, täytyy käydä moikkaamassa. Kiva tavata suomalainen pitkästä aikaa, ei täällä meikäläisiä näy. Oli meillä suomalaisuuden lisäksi toinenkin yhdistävä tekijä, hän nimittäin mursi ranteessa samassa  rullaluistelukaukalossa kuin minäkin. Hotellin respan Carlolle kävi myös samoin. Molempien ranteet ovat  parantuneet hyvin, lohdullista tietää. 

Olen juossut yhden lenkin toissapäivänä, ihmeen hyvin meni kipsin kanssa. Näyttää varmaan ihan kauhealta, joten jatkan lenkkeilyä iltapimeässä:) Kiva kokemus ja teki niin hyvää päälle.

Kovasti mietityttää seuraava kohde. Veronaa olen suunnitellut ja sieltä sitten Gardalle liikkumaan, sitten Milanoon, Genovaan, Siennaan, Roomaan ja Firenzeen. Sen jälkeen alkaakin kotimatka. Välillä on lapsia kova ikävä ja omaa pikkukotiani. On minulla sentään kiva arki ihanassa Helsingissä, täällä sen hyvin tajuaa. Kun on koko ajan yksin, on sitä itsenä kanssa aika hyvä kaveri. Välillä on yksinäisiä hetkiä ja toisinaan tuskastun, kun kaikki on niin saamarin vaikeaa yhdellä kädellä. Olisi ihanaa laittaa hiuksia esim ponnarille tai föönata niitä. Nyt laitan vasemmalla muotovaahtoa ja vähän rutistelen. Aika natural look :) Moni muukin asia helpottuu heti, kun kipsi lähtee. Toivotaan, että se onnenpäivä olisi ensi keskiviikkona.

Ihana sardiiniateria rannalla

Tosi pitkälle pitää kävellä, jotta pääsee uimaan kunnolla. Minäkin pääsen vesikävelemään kivasti.


Vielä on kesää jäljellä


Brasilialaisia rytmejä rantabaarissa perjantaina


Fellinin suihkulähde Riminin Marino Centrossa

 Riminin junan ravintolavaunun seinämainos. Kolahti.

Täällä siis jatkuu löhöloma rantamaisemissa vielä vajaan viikon.Suomut kasvaa kohta tästä jatkuvasta kalansyönnistä. En valita, tällaisia herkkuja ei ole joka paikassa, jo Bolognassa sen huomasin. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti