keskiviikko 28. elokuuta 2013

Murtuman toinen kontrolli

Tulin juuri sairaalasta toiselta kontrollikäynniltä. Luutuminen on lähtenyt hyvin käyntiin ja aikataulussa ollaan, yes! Kysyin, että joko voin tehdä hotellivarauksen Veronaan heti 11.9, kun kipsi poistetaan. Ortopedi sanoi, että kipsinpoistoon vaikuttaa natiivi-rtg, mikä otetaan juuri tuona kyseisenä päivänä. Sen lisäksi hän muistutti, että tarvitsen fysioterapiaa välittömästi. Mitään varauksia ei kuulema kannata tehdä ennen kipsinpoistoa. Höh!! Kun kerroin, että olen fysioterapeutti hän nauroi ja sanoi, nyt ymmärtävänsä miksi kysyin lupaa kipsivaiheen aikaisiin isometrisiin harjoituksiin. Hän sanoi, että now you can do whatever you want. Yes, yes ja kerran vielä yes! Aloitan tänään tehostetun harjoittelun, pientä treeniä olenkin jo tehnyt.

Olin rtg-odotustilan ainoa potilas. Tosin näitä odotustiloja oli viisi ja muissa oli väkeä ihan jonoksi asti.

Olen muuten pessyt ensimmäisen koneellisen pyykkiä itsepalvelupesulassa. Näin vanhaksi piti elää, että sekin on koettu. Löysin netin avustuksella vanhan kaupungin kulmilta pesulan. Aika matka pyykkisäkin kanssa sinne taivaltaa. Matkaa oli edestakaisin varmaan kuutisen kilometriä. Olin niin onnellinen puhtaasta pyykistä, että matka ei tuntunut missään. Tulin eri reittiä hotellille todetakseni, että 100 metrin päässä hotellilta on lähin itsepalvelupesula. Jep,jep... Onneksi pestävää riittää vielä toinenkin koneellinen eli helpoksi homma sitten menikin.

Elokuvissa itsepalvelupesuloissa rakkaus syttyy tuntemattoman kanssa viimeistään kuivia vaatteita viikatessa. Aina ei mene arki niinkuin elokuvissa, olin yksin pesulassakin:)Olen vihdoinkin lähdössä muualle, tosin takaisin on vielä tultava kipsinpoistoon. Lähden ensi maanantaiaamuna Bolognaan ja olen siellä vähintään kolme yötä. Tiedän, että junassa ja monissa portaissa on tosi vaikeaa selvitä yhdellä kädellä, mutta minäpä meinaan pyytää apua. Hotelli on jo varattu kaupungin ytimestä.Täällä muuten kasvaa yrttejä jalkakäytävien reunoilla. 
Nyt on kalakiintiö täyttymässä. Johan olenkin syönyt jo yli neljä viikkoa meren antimia päivittäin. 
Liha ei innosta eli siirrynkö kasvisruokiin?


4 kommenttia:

 1. Mää odotan sitten seikkaperäistä matkakertomusta Bolognasta ja en laittaisi pahakseni, vaikka erinomaisista ruokapaikoista tulisi nimi ja katu, joilla ne sijaitsevat! :)

  Pidä hauskaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haaste vastaanotettu, nyt viimeistään kaikki aistit auki!

   Poista
 2. Kiva ja hienoa, että käsi paranee odotetusti :). Älä nyt sitten liikaa treenaa, se ei ole hyvä - näin leukamurtumakokemuksella sanottuna ;). No, mulla olikin vähän epätäsmällisemmät ohjeet ja liikaa intoa ja liian vähän kivun kunnioitusta...
  Mukavaa Bolognan-matkaa, kuvia odotellessa! Pärjäile!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pärjäillään ja yritetään ottaa maltilla:)

   Poista