perjantai 9. elokuuta 2013

Univelkaa kertyy...

ØTäällä kaikki kiva alkaa vasta myöhään illalla. Päivät lojutaan rannalla, välillä tankataan lounaalla ja sitten lepäillään siestan  aikaan. Iltasyöminen ajoittuu noin klo 21 aikoihin ja sen jälkeen livemusiikki valtaa koko pikkukaupungin. Tämä rytmi vaatii totuttelua ja hyviä unenlahjoja, sillä lapset heräävät aikaisin hotellissa ja pitävät sen verran ääntä, että meteliin heräävät myös muut. Ei auta kuin opetella ottamaan päiväunet.

Vaatteista vielä sen verran, etä minulla on matkalaukullinen vääränlaisia vaatteita täällä mukana. Paljon rennompaa pukeutumista täällä harrastetaan, enkä halua kotelomekossani täällä erottua liikaa. Olen taas ostanut yhden paidan ja bikinit. Vanhat olivatkin ainakin viiden vuoden takaa. Tarvitsen kohta todellakin toisen matkalaukun.

Olin tänään hetken rannalla ja tällä kertaa hierottiin jalat. Teki oi hyvää eilisen juoksun jälkeen. Ylihuomenna on selän vuoro. Alla kuva uusista bikineistä ja uudesta puserosta. Rannekorunkin ostin:)Nyt saa mummolook kyytiä kovaa vauhtia, ei haittaa... 
Tutustuin muuten eilen illalla kaupunkiin skootterin kyydissä. Aika kiva kokemus.

Tässä tämän viikon tukijoukot, Mattia ja Carlo. Pojat antoivat luvan kuvan julkaisuun. Laitan nyt näitä kuvia ihmisistä, kun niitä on kyselty..Tämän herran ravintolassa söin tosi hyvin. Hän on myös kuvataiteilija, nimeltään Lino P.Illalla uusia seikkailuja kohti, tarkoituksena mennä skootterikyydillä kaupungin keskustaan kuuden kilometrin päähän viettämään perjantai-iltaa. Tänään aion maistaa lasillisen paikallista aperitiivia Spriziä. Siinä on proseccoa ja  katkeroa kuten Apes tai Campari sekä kivennäisvettä. Juoma on Pohjois-Italian klassikko.

 A presto!

2 kommenttia:

  1. Oo mitä komistuksia, tuollainen Lino saisi kyllä kokata minullekin milloin tahansa :). Millä kielellä sinä siellä kommunikoit, sujuuko italia jo niin hyvin, ettei muuta tarvitse? Kivaa viikonloppua! t.Patsy

    VastaaPoista