torstai 8. elokuuta 2013

Tätiä viedään...

On se vaan mukavaa tämä rantaelämä, kun vauhtiin pääsee. Yhtään museota en ole nähnyt enkä kaivannut. Olen enemmän paikallisten ihmisten kanssa ja päivät menevät ihan omalla painollaan. Löysin ihanan ruokapaikan, tuli Helsingin rennot kuppilat mieleen. Ravintolassa on oma konsepti, kaikki perustuu pieniin annoksiiin, joita otetaan yksi tai useampia. Ei kuitenkaan Tapasta.. Kooltaan ovat puolet normaalista ja hintakin on puolitettu. Itse söin eilen todella hyvää gnocchi al ragu, en jaksanut edes syödä kaikkea, kun olin päivällä käynyt jo lounaalla. Kerta päivässä ruokaa riitttää.


   Jotenkin skandinaavinen tunnelma

  Tämä annos maksoi viisi euroa ja Proseccon ja leipien kanssa 8 euroa.

 
   Ja sitten taas musiikkia kuuntelemaan, pikkuisen kuvaajaa taidan ujostella.
   
 Aika rokkilegginsit Italian yössä, tavallisia ei löytynyt mistään.

Kävin sitten yöuinnilla, ihanaa oli ja turvallista...ihan kuin kauan sitten nuoruudessa näillä samoilla Adriameren aalloilla Tiinan kanssa.Mikään ei ole oikeasti muuttunut, lapsenriemu ja ilo löytyy ihan läheltä. No, joo tänään sitten väsytti. Kävin kuitenkin päivälenkillä ja sitkeästi jaksoin vetää matkan. Onneksi iltaisin keskityn alkoholittomaan tarjontaan, pääsee helpommalla. Eilen tein poikkeuksen, kun tarjosin esiintyjille whiskypaukut, samalla piti itsekin ottaa. Sanottiin porukalla kippis ja  perään italiaksi cin cin!

Ensi viikon majapaikka on vielä auki. Peruin Gardan  Malsecinen majoituksen, koska hotellissa ei ole nettiyhteyttä. On tässä vielä kolme päivää aikaa valita paikka, Verona kyllä kiinnostaa. Toisaalta rantakin olisi kiva, kun lämmintä riittää. Ensi viikolla on italialaisten suuri juhla, Ferrogosto,  silloin raketit paukkuvat ja ilo on ylimmillään. Juhlasta myöhemmin lisää.

2 kommenttia:

  1. Hehee, mä toivoin ja arvasin, että jotain kivaa siellä alkaa tapahtumaan ;) Sä näytät niin nätiltä ja nuorelta (!) kuvassa, reissu tekee selvästi hyvää. Riehakasta iltaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Rantaloma on rantaloma, ei siitä pääse mihinkään. Ensi viikolla on itsen rauhallisempaa:)

      Poista