maanantai 26. elokuuta 2013

Taas vaihtuu hotelli..

,Kolmas viikko Riminillä on alkanut ja jälleen vaihdan hotellia. Viikko samassa hotellissa riittää. Rimini on sen verran suuri kaupunki, että täällä voi onneksi majoittua eri kaupunginosiin ja taas kaikki näyttää erilaiselta. Nyt olen nähnyt sekä pohjoisen että eteläisen Riminin rannat ja tämä tuleva viikko ollaankin aivan ytimessä. Niin keskustassa, kuin ikinä voi olla. Saa nähdä mitä viikko tuo tullessaan. Ilma on ihanan kesäinen, ei liian kuuma. Täällä rannat sulkeutuvat muutaman viikon kuluttua eli sesongin loppua eletään, mikä näkyy selvästi hotellihintojen laskuna. Uudessa hotellissa on vain aamupala, tuleepahan liikuttua iltaisin enemmän ulkona. Puolihoito oli aivan loistava koko viime viikon, ei moittimista missään. Rannoilla aletaan valmistautumaan kauden päättäjäisiin, varmaan ilotulitusta taas tiedossa. 

Yritin löytää itsepalvelupesulan, ainokainen minkä olen nähnyt sijaitsee Viserbassa neljän kilometrin päässä keskustasta. No, se on sopiva lenkki johonkin aamuun.

Kävin eilen kampaajalla, tosi paljon jännitti kuinka käy. Vaan kävi todella hyvin! Minulla on mukana Sanna-kampaajan antamat kirjalliset ohjeet Wellan kolmen värin sekoitussuhteesta.  Miespuolinen kampaaja kävi sekoittamassa takahuoneessa lappu apunaan ja hiuksista tuli superupeat! Kiitos Sanna!
Hintaa käynnillä tuli 45 euroa, Suomessa en ole pariin vuoteen päässyt alle 100 euron. Ero selittynee sillä, että tämä kaveri pyöritti kolmea naista yhtaikaa, kun Suomessa olen ainokainen.

Ylihuomenna taas sairaalareissu edessä, osaan varata nyt riittävästi aikaa paperiasioiden hoitoon ja siirtymisineen osastolta toiselle. Sairaalamaailma näyttää niin tutulta ja turvalliselta, voisin hypätä fysioterapiaosastolle töihin  milloin vaan eikä yhtään pelottaisi. No, ehkä kieltä pitäisi hiukan osata:)Uusi tukka eli tyviväri. Näytän ihan matkaoppaalta..


Tälle päivälle on niinkin laadukkaat tavoitteet kuin uuteen hotelliin ja sen rantaan tutustuminen, hyvän lounaan ja illallisen nauttiminen sekä tietty iltakävely uusilla kotikulmilla. 

Join yksin kahvini, vaikka

Alession kyydissä olisin päässyt maistamaan Riccionen parasta jäätelöä.. 
Aika samannäköisen kaverin kanssa olin naimisissa 16 vuotta. Oli pakko ottaa kuva.


Olin maksuttomalla rannalla hetken, nyt on hiekkaa joka paikassa

Katselin hiekkarannalla maailmanpyörän menoa...

Nyt siisiytymään ja liikenteeseen.Ciao!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti